Yhteystiedot

Kvantti

Askonkatu 13 E 15100 Lahti, 4. kerros 

(Pako Group Oy:n tilat)
info@kvanttivr.fi
045 783 181 68

Aukioloajat

Ma – La klo 12 – 20:30

Pelaamaan vain ajavarauksella

Ota yhteyttä

Yleistä Kvantista

Kvantti on Virtual Reality Arcade, jossa voit uppoutua virtiaalitodellisuuteen erilaisten pelien ja elämysten parissa. Voit kokea virtuaalitodellisuuden joko yksin tai kavereiden kanssa. Kattava pelivalikoimamme tarjoaa taatusti jokaiselle mielekästä pelattavaa! Tällä hetkellä tiloistamme löytyy 3 peliasemaa, mutta jatkossa on tarkoitus kasvattaa asemien määrää jolloin kerralla pääsee pelaamaan isompia ryhmiä.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Voit katsoa ensin löytyisikö vastaus usein kysytyistä kysymyksistämme:

Sijainti

Kvantti sijaitsee Pako Groupin tiloissa Upo-talon neljännessä kerroksessa Askonalueella,  Askonkatu 13 E. Sisään pääsette E-rapun kautta, joka sijaitsee valtatien puoleisella sivulla. Ovelle on asennettu summerilaite, sillä ovet lukkiutuvat automaattisesti iltaisin. Kun olette saapuneet neljänteen kerrokseen, löydätte perille seuraamalla opastekylttejä.


Rakennus sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä Lahden matkakeskuksesta, joten olemme 15 minuutin kävelymatkan päässä myös junalla tai bussilla saapuville!


Autolla kulkevat asiakkaat päääsevät paikalle Askonkadun kautta. Upo-talon edessä on iso parkkipaikka (P-VIERAS), jossa pysäköinti on klo 17 jälkeen ilmaista!